C.S. Oltchim

vineri, 26 iunie 2009
Campioana Romaniei la handbal feminin, calificata direct in grupele Champions League este in grupa "C" alaturi de Gyor, Itxako Estella si castigatoarea Grupei 2 din turul II de calificari, una din echipele: Zvezda Zvenigorod, RK Olimpia, SKP Bratislava si o echipa venita din turul I. Cel mai probabil echipa care va venii din turul secund va fi Zvezda Zvengorod ea fiind cotata ca favorita pentru accederea in grupe, echipa care in 2007 a castigat trofeul ligii campionilor. Din grupa "C" ca favorite pentru calificarea in grupele principale sunt Gyor si Oltchim. Intalirile dintre cele doua formatii sunt in numar de 4 dintre care 2 victorii si 2 infrangeri pentru Oltchim.

Intr-o alta ordine de ideei, Oltchim a readus-o in echipa pe Ionela Stanca, jucatoare declarata libera de contract din cauza neplatilor salariale de la echipa unde evolua inainte: Rulmentul Urban Brasov.
Ionela a semnat un contract pe doua sezoane cu gruparea valceana, Radu Voina avand acum doi pivoti de echipa nationala in lot.

Obiectivul echipei din acest sezon in Liga Campionilor este calificarea in finala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu