Maine

miercuri, 6 mai 2009
Maine...ce e maine? Am teza baaa. Bafta? Cat mai multa! Profi cuminti? Asta e tot ce-mi doresc! 
Sincer ma simt mai planta de cat sunt...in momentul asta in care scriu postul la invatat de comentarii ma aflu pe la stadiu de 2.5/3. Adica doua comentari jumate din 3. Destul de bine. Avand in  vedere ca la noapte o sa am o insomnie totala cum mi s-a intamplat si semestrul trecut am timp sa ating pragul de 3/3 :D. Gramatica? Asta e praf. Doar din aduceri aminte poate. Eh, ma descurc eu si cu amarata asta.
Ah si am o mare dorinta. Dupa ce m-am vazut eu la judeteana la romana si cu premiu la concurs la Take(era imposibil sa nu ma laud :D) vreau sa depasesc nota de pe semestrul I (9.40) asa ca mai pe intelesu vostru vreau 9.50. E da...numai 10 sa fie ca rest nu conteaza. 
Asadar, dupa ce am aberat p-aci vreo multe randuri ma duc sa mai invat ceva asa pe ultima suta de metrii.Ah si sa nu uit. Bafta elevilor  care dau maine teza >:D<. 

1 comentarii:

Grifraz spunea...

Din cate vezi la 12 ore dupa ce ai scris tu postu(8 seara-8dimineata)las si eu un comm...mai sunt 2 ore jumatate si trebuie sa fiu la scoala si sunt la stadiu de 3.5/5(Ai uitat de alea cu pasa hassan :D ).Dar o las asa ca merge asa ca nu ne dau ei pasa. :D succes.

Trimiteți un comentariu