Bucati de suflet

marți, 5 mai 2009
Si-mi aduc iar aminte de ochii lui caprui. Stiu ca nu-l merit si mi-l doresc. Il vreau, il simt si il am. E langa mine,si-i spun cat ma doare,cat imi pasa,ii spun tot ce cred si ... il tin in brate.
Il iubesc.Il iubesc mai mult ca niciodata si e ceva frumos, ceva ce cuvintele nu pot descrie, vedea sau auzi.Ceva nou , cald , pur...ceva ce ma face sa simt ca fiecare respiratie isi are rostul si ca fiecare moment e o imensitate de timp traita cu el. E unic, ciudat si diferit.Totusi nu-mi pasa. E vorba de timp. Si noi avem nevoie de el ca sa ne dam seama ca ne iubim , sa vezi ce si cum simt. Sa-ti dai seama ca sunt o carte deschisa in fata ta, ca citesti niste cuvinte din care trebuie sa intelegi doar esenta pura a lor. Si distanta? Nici ea nu schimba nimic. Nu ne schimba sentimentele, visurile, nu schimba ceea ce simt pentru tine. Restul lumii? Nu stiu cine e. Stiu doar ce inseamna: noi, eu si tu.
Si ma intreb zilnic. De ce e asa de frumos, sublim, atat de nebuneste? E simplu. Pentru ca ne iubim. Iubim ceea ce inseamna "noi", ceea ce e prostesc pentru altii si firesc pentru amandoi.Suntem noi, acele persoane care se iubesc dar nu se pot avea. Acele doua firi diferite legate prin ceva atat de comun. Te iubesc si nu ma tem de asta. 

2 comentarii:

Grifraz spunea...

Nu dau 2 bani pe suta ta de cuvinte de deasupra....Omul e lacom,vrea,vrea si iar vrea si cand are uita,uita prin ce a trecut sa obtina,uita ca apreciaza acel lucru.Nu vreau sa fiu nesimtit ,stiu ca oamenii ma urasc pentru ca o spun in fata si ma vor uri in continuare,dar uitate la postul de pe blogul meu cu "Monstrii" si uitate cata experienta castigi.

Anonim spunea...

lasa razvane ca ii zic io ce experienta castiga ;) :D .Castiga indeajunsa experienta ca sa mai joace odata...ca la loto..sa speram ca stie sa bage la loterie

Trimiteți un comentariu