Trecut , prezent si viitor - totul e timp

vineri, 13 martie 2009
Trect? Viitor? ... Eu cred ca exista doar prezent. Trecutul nu e altceva decat o suma de prezenturi pe care le-am trait candva iar viitorul...viitorul e prezentul pe care ni-l dorim. 
Prezentul e tot ceea ce avem , si , daca am calatorii in timp am ajunge tot in prezent. Adica , viitorul e acum.Dar odata ce am fi acolo , ar fi prezentul.
Zambesc ironic , atotstiutoare am replicat privind intunericul de afara. Dar nu am de unde sa stiu ... numai sunt un copil , sau poate ca sunt unul maturizat prea devreme. Traiesc in trecut , inotand in nostalgia clipelor cu iz de copilarie insa imi doresc viitorul. Il vreau cu disperare si apelez la tot felul de trucuri pentru a-l ajunge. Acum vezi ce prosti suntem noi oamenii? Vrem viitorul dar ne plangem trecutul. Dar care e varsta la care nu ne dorim nimic mai mult decat prezentul? Care e? 
E prima oara cand vorbesc despre copilarile care ocupa o minte de adolescent , nu unul in totalitate dar unul destul de mare.
Totusi... nu vom stii niciodata ce inseamna trecut , prezent si viitor - totul e timp. 

1 comentarii:

Anonim spunea...

Nu imi dau seama ce vi se pare asa greu sa traiesti clipa ..mereu va ganditi la ce a fost si la ce va veni.Si vorba celor de la OCS:"Sa traiesti in reluare,in reluare nu doare "

Trimiteți un comentariu