Meciul unei natiuni

sâmbătă, 28 martie 2009
O tara mica, mediocra in care fotbalul e sportul rege. Cam asa putem caracteriza Romania din punct de vedere sportiv. 
Cu inima mica, stransa , pitita de teama sau de rusinea de dupa meci , toti romanii vor urmarii deseara "meciul unei natiuni". Fiecare va scoate tricoul acela galben cu numarul "10" de la naftalina si il va imbraca fugind ori pe stadion ori in fata televizoarelor. Vom traii cu totii 90 de minute de emotii si la final vom avea glasul ragusit din pricina meciului in care cei 11 eroi ai Romaniei vor fi aruncati in lupta ca niste barbati adevarati. Vor canta imnul cu patos ca inainte de fiecare meci si apoi se vor jertfi pe teren pentru tara lor.
Baieti, vrem sa ne faceti fericiti. Vrem ca dupa meciul de deseara sa putem sa spunem fara teama sau rusine ca suntem romani.
Pe teren va fi partida dintre inaltime si suflet. Uriasii si maretii sarbi vor juca fara griji partida in timp ce romanii vor fi obligati de victorie. Ne lipseste capitanul si uriasul Goe dar il avem pe "briliant" si alti jucatori valoare.
Sa fim optimisti.Haideti baieti!Vrem la mondiale. 

1 comentarii:

Schaduw3 spunea...

Optimism ... Sunt de acord ... dar pare o minciuna ... N-am inteles niciodata de ce FB e "Sportul rege" ... probabil pentru ca se invart sume mari de bani ... cele mai mari. Prefer HB ... Sincer nu cred ca o sa ma uit la meci ... daca juca Romania cu Franta sau Serbia sau Steaua MFA cu THW Kiel ... ma uitam sigur ... dar asa nu ma simt legat aproape deloc.

Trimiteți un comentariu